за нас    | новини     | клиенти    | сертификати    | референции   | контакти     


  Услуги
    Одит на информационни системи
    Възстановяване на данни
    Абонаментна поддръжка
    Унищожаване на архиви и носители на данни
    Облачни услуги
  Продукти
    DeviceLock
    CoSoSys
    Amplusnet
    SecurStar
    Avira
    Discovery
    EasyLock
  Решения за дома и офиса
    DLP решения
    Управление на архиви
    Системи за запис и мониторинг
    Криптиране на данни
    Контрол на мобилни устройства - MDM
  IT сигурност и защита
    Одит на IT сигурност
    Политики за сигурност
    DLP Endpoint Security
    Мониторинг и продуктивност
    Контрол на Data at Rest
    Контрол на Data in Motion
CoSoSys

CoSoSys SRL – защита за Вашата организация от изтичане на чувствителна информация чрез Endpoint Protector

Инфинити ООД в качеството си на официален представител и дистрибутор за РБългария на компанията CoSoSys SRL, предлага на българският пазар софтуерния продукт Endpoint Protector осигуряват защита, мониторинг, контрол и управление на всички крайни устройства откъдето е възможно изтичането на информация (компютри, лаптопи, таблети,  смартфони, принтери, запаметяващи устройства, преносими памети,TCP/IP и Wi-Fi мрежи, електронна поща, социални мрежи и т.н.).


Поемете пълен контрол над Вашите чувствителни данни с готовото за работа решение Endpoint Protector предпазващо  вътрешно-фирмената информация.

Това е всичко което ви е нужно за да:
  • Поемете контрол и мониторинг на USB и другите преносими устройства във Вашата организация от едно централно работно място;
  • Дефинирате специфични права на потребител / компютър / група / устройство, което да предотврати кражба на данни, тяхното изтичане или неразрешената им употреба;
  • Забраните използването на USB устройства, за да се предотврати проникването на зловреден софтуер чрез USB портовете в корпоративната мрежа;
  • Следите какви данни копират, изтриват, принтират, променят, създават и т.н. Вашите служители;
  • Да защитите Вашата  информация от изтичане през имейл, социални мрежи и приложения за чат комуникация (Skype и т.н.), облачни услуги или други приложения;
  • Поемете контрол върху смартфоните и таблетите, използвани от Вашите служители.
Нужни са максимум 2 часа за да се свърже хардуерно или виртуално устройство към Вашата мрежа и  инсталирането на клиентският софтуер.

Още причини да изберете Protector Endpoint:
  • Работи на PC и Apple Mac;
  • Дава големи възможности за персонализиране за организации с от 5 до 5000 бр. работни станции;
  • Ниска цена на притежание TCO;
  • Бърза възвръщаемост на инвестицията ROI.
Обхват на Endpoint Protector:
CoSoSys Endpoint Protector се предлага в следните варианти:

Endpoint Protector 4:

Професионален продукт за централизирано управление и защита на устройствата в крайната точка. Достъпен е като хардуерно или виртуално устройство (VMX, OVF и VHD формати), съвместими с най-популярните платформи за виртуализация.
Инсталацията и администрацията се извършват централизирано и през WEB интерфейс.

Endpoint Protector 4 + Content Aware Protection:

Професионален продукт за централизирано управление и защита на устройствата в крайната точка с добавена функционалност за мониторинг и филтриране по съдържание. Продуктът дава възможност да се анализира съдържанието на информацията, която преминава през контролираните точки и да се следи наличието на ключови думи, изрази, идентификационни номера, шаблони и друга предварително дефинирана информация.

Достъпен е като хардуерно или виртуално устройство (VMX, OVF и VHD формати), съвместими с най-популярните платформи за виртуализация.
Инсталацията и администрацията се извършват централизирано и през WEB интерфейс.

От CoSoSys Endpoint Protector са достъпни версии, както за десктоп работни станции и лаптопи, така и за таблети и смартфони.

CoSoSys Endpoint Protector е единственото DLP (Data Leak Prevention) решение, което се предлага като софтуерна система, хардуерно и виртуално устройство.

Поддръжка на системата Endpoint Protector

Инфинити ООД предлага пълно портфолио от техническа помощ и услуги по внедряване, поддръжка и сервиз. Гаранционно и инцидентно обслужване с обхват - хардуер, софтуер, мрежово и телекомуникационно оборудване, както и стандартно и специализирано софтуерно подпомагане.

Регистрирайте се и пробвайте демо версията за да видите Endpoint Protector в действие във вашата организация.  За подробна информация моля свържете се с нас. 
Web Design & Web Development